{caption}

Webinars-Mark-Bench

Over Mark Bench
Suzan Oudejans en Masha Spits van Mark Bench helpen zorgorganisaties bij het verbeteren van uitkomsten. Ze zijn expert in Routine Outcome Monitoring (ROM) in de GGZ en de verslavingszorg. Mark Bench ondersteunt organisaties daarnaast ook met de uitvoering van praktijkgericht onderzoek: óf iets werkt, wát werkt en hoe dat het beste vastgesteld kan worden. Of het nu gaat om statistische berekeningen of simpele frequentietabellen, een heldere vertaling naar het gebruik in de praktijk is het einddoel.

 

Volg gratis de online webinars in samenwerking met Mark Bench 

Wil je meer leren over ROM, veelgebruikte instrumenten of het interpreteren van uitkomsten? In samenwerking met Mark Bench hebben we een serie van vijf interessante webinars voor je ontwikkeld. Als klant van Qualiview kun je deze webinars (t.w.v. € 40,-) gratis volgen. 

Binnen 35 minuten krijg je een schat aan praktische informatie die je direct kunt toepassen. Het volgen van een webinar is heel eenvoudig, allemaal vanaf je eigen (werk)plek. Het enige wat je nodig hebt, is een computer of tablet met internet en geluid. Heb je vragen? Stel ze direct na de webinar.

 

Snel succes met ROM, hoe dan?
Wil je meer weten over de achtergrond van ROM? Waarom zou je meetinstrumenten afnemen en bespreken? Wat levert het je op? En wat kun je er nog meer mee? Volg dan deze webinar. 

Aanmelden > 

 

Wanneer kies je welk ROM-instrument?
In deze webinar bespreken we hoe je een vragenlijst het beste kunt gebruiken.  Welk soort vragenlijst is het meest geschikt voor wie? Waarop zou je een keuze voor een bepaalde vragenlijst moeten baseren?

Aanmelden > 

 

Toelichting op veelgebruikte instrumenten
Wat meten de OQ45, SQ 48, BSI, ORS en SRS? In deze webinar leer je wat de verschillen en overeenkomsten zijn. Wat kun je met de uitkomsten? En hoe kun je deze instrumenten het beste inzetten?

Aanmelden >

 

Uitkomsten bespreken in de behandelkamer. Tips & Tricks.
De uitkomsten wil je natuurlijk op een zo'n goed mogelijke manier terugkoppelen aan je cliënt. We geven we je praktische tips voor in de praktijk die je kunt gebruiken in het gesprek met je cliënt.

Aanmelden >

 

Leren van uitkomsten
Wat kun je met de uitkomsten in je praktijk? Wat zeggen de geaggreerde gegevens en hoe leer je ervan?

Aanmelden >