{caption}

Webinars

Neem deel aan onze webinars

De producten van Qualiview vormen de standaard voor de markt. Onze kennis en ontwikkelingen delen wij graag. Wij organiseren regelmatig webinars waarbij kennisdeling op het gebied van kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg centraal staan. We bieden diverse webinars aan, waarvan we een aantal we hieronder toelichten.

Bekijk de agenda voor de webinars >

Starters webinar

Heeft u zich kort geleden aangemeld bij Qualiview? Dan raden we u aan om u aan te melden voor onze webinar voor starters! In deze webinar leggen wij u stapsgewijs uit hoe u kunt starten met het uitvoeren van uw eigen patiëntervaringsonderzoek. Ook heeft u tijdens deze webinar de mogelijkheid om vragen te stellen. Zo kunnen wij u gemakkelijk op weg helpen en kunt u aan de slag met het verzamelen van de ervaringen van uw patiënten. 

Meld u aan voor deze webinar >

Verdiepingswebinar

Werkt u al een tijdje met Qualiview en wilt u zich er wat meer in verdiepen? In deze webinar komt u te weten hoe de monitor precies werkt, hoe u data analyseert en rapportages moet interpreteren. Op die manier wordt de informatie die Qualiview u stuurt, nog waardevoller. U kunt meer conclusies trekken uit de geleverde data.

Meld u aan voor deze webinar >

Expert webinar

In deze webinar leert u hoe u nog meer uit Qualiview kunt halen. U komt te weten welke geavanceerde opties er allemaal zijn, en welke data dat oplevert. Zo kunt u de onderzoeken nog meer afstemmen op uw kennisbehoefte en de specifieke situatie van uw praktijk. Denk aan benchmarken, input geven voor jaarverslagen en het analyseren van de verbeterpunten van uw praktijk.

Meld u aan voor deze webinar >