{caption}

Terugkoppeling resultaten

 

Online rapportagetool

De resultaten worden aan je teruggekoppeld via een beveiligde online rapportagetool die je via deze website kunt bereiken. Deze rapportagetool biedt je de mogelijkheid om per vraag in te zien wat je cliënten hebben geantwoord (anoniem). Daarnaast krijg je inzicht in hoe individuele behandelaars presteren ten opzichte van het gemiddelde van de zorgorganisatie en hoe de zorgorganisatie het doet ten opzichte van alle overige deelnemers of een specifieke benchmark van bijvoorbeeld je netwerk.

Vragenlijsten voor volwassenen, ouder/verzorgers en kinderen worden uitgevraagd en resultaten zijn inzichtelijk, te filteren en te vergelijken op verschillende achtergrondkenmerken, door de tijd en op peergroup niveau. Resultaten en grafieken zijn eenvoudig te exporteren voor je eigen KMS/rapportage doeleinden.


Aanvullende services van Qualiview

Qualiview widget

Je praktijk levert kwaliteit en dat mag iedereen weten! Potentiële patiënten laten zich steeds vaker via het internet informeren. Het is daarom van toegevoegde waarde om je resultaten van Qualiview inzichtelijk te maken voor potentiële cliënten. Vanaf 2014 is het mogelijk je resultaten uit Qualiview via een widget op je eigen website te tonen. De investering bedraagt €26,50 per jaar. Zie voorbeeld hiernaast.

Tweewekelijkse activiteitenmail

Je ontvangt om de week een update over de voortgang van het meetproces. Zo weet je precies hoeveel (uitnodigings)mails er succesvol zijn verstuurd en hoeveel vragenlijsten er zijn ingevuld per medewerker.

Kwartaal Management Rapportage

Iedere praktijk ontvangt standaard per kwartaal een managementrapportage per e-mail met hierin de belangrijkste inzichten in je resultaten en je verbeterpotentieel. Je ontvangt deze compacte managementinformatie in PDF, waardoor het gemakkelijk te verspreiden is binnen je organisatie.


Certificering van Qualizorg

Een praktijk met zorg

Ieder jaar rijkt Qualizorg B.V. (moederorganisatie van Qualiview) het certificaat 'Praktijk met Zorg' uit aan de beste praktijken van Nederland. Het certificaat wordt echter uitsluitend uitgereikt aan praktijken die voldoende data hebben behaald. Indien je als praktijk minimaal 100 respondenten hebt, kun je het certificaat Praktijk met Zorg behalen. Een document dat je met trots kunt tonen aan je cliënten. Het certificaat toont je algemene beoordelingscijfer en de scores voor de vier onderwerpen in sterren weergegeven. Je kunt voor ieder deelgebied vier sterren ontvangen, dus je kunt bij het behalen van het certificaat ook duidelijk zien waar nog winst te behalen is.

 

 


Consumentensites

Potentiële cliënten laten zich steeds vaker via internet informeren. Het is dan ook van groot belang dat je praktijk in combinatie met de juiste informatie gemakkelijk vindbaar is. Door ons samenwerkingsverband met PraktijkindeBuurt.nl en KiesvoorjeZorg.nl is het mogelijk om klantervaring (indien je dit wil) aan je profiel toe te voegen. Bekijk een voorbeeld op PraktijkindeBuurt.nl en KiesvoorjeZorg.nl.


Samenwerking met Uw Praktijk Online

Pharmeon en Qualiview ondersteunen je bij het informeren van je cliënten. Met Uw Praktijk Online voldoe je eenvoudig aan de voorlichting van relevante wetgeving door de ‘selectable tab’ Patiëntervaringsonderzoek’ aan te vinken. Concreet kan deze nieuwe functionaliteit voor je betekenen:

  • Dat je aan bezoekers van je website laat zien waarom je de ervaring van de cliënt/patiënt belangrijk vindt;
  • Dat je je cliënten/patiënten een extra mogelijkheid biedt om zich via je website op te geven voor deelname aan Qualiview (hogere respons);
  • Dat je bezoekers/patiënten informeert over de inhoud en achtergrond van de PREM (d.m.v. veelgestelde vragen).

Kortom; de mogelijkheid voor extra service, openbaarheid en professionaliteit richting je klanten. Uiteraard kun je ook Pharmeon vragen om dit voor je te doen en een e-mail sturen naar: customerservices@pharmeon.nl.


Meer weten en altijd op de hoogte zijn?

Wil je meer informatie over het uitlezen van de resultaten? Of heb je een vraag over de resultaten? Volg dan een gratis webinar! Je hebt nu meer inzicht gekregen in de terugkoppeling die je automatisch van ons ontvangt. Maar, wij zitten niet stil. Qualiview is altijd in ontwikkeling en op zoek naar verbetering. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Qualiview? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd bij!