{caption}

Qualiview Google Sterren

Google is voor cliënten de belangrijkste bron als zij op zoek zijn naar een zorgverlener zoals jij. Natuurlijk is jouw website goed vindbaar in de zoekresultaten van Google. Maar staan hierbij ook de reviews van jouw cliënten? En staan hier ook de bekende Google Sterren bij die er voor zorgen dat jouw zoekresultaat extra goed opvalt? Dat is juist waar cliënten tegenwoordig de zoekresultaten in Google op beoordelen en hun keuze voor een zorgverlener op baseren.

 

Meer bezoekers op je website, hogere instroom en omzet
Wil je je ook duidelijk onderscheiden op Google? Dat kan met het Google Sterren pakket van Qualiview. Uit onderzoek blijkt dat de klikratio (CTR) naar een website tot wel 30% stijgt als reviews en Google Sterren worden getoond in de zoekresultaten. Meer bezoekers betekent een hogere instroom en omzet voor jouw praktijk.

 

Word ook beter gevonden op Google
Als klant van Qualiview is het nu nog eenvoudiger om beter gevonden te worden in Google. Het Google Sterren pakket zorgt ervoor dat je jullie reviews kunt inzetten als effectieve marketingtool waardoor meer cliënten jouw praktijk weten te vinden.


Met Google Sterren profiteer je op drie manieren van een betere vindbaarheid:

 1. Google Sterren bij de organische zoekresultaten van jouw website
 2. Google Sterren bij de organische zoekresultaten op landingspagina Feedback Company
 3. Google Sterren bij de betaalde advertentieresultaten (Google AdWords)

 

1.Sterren bij organische zoekresultaten van je eigen website
Door het toevoegen van de Qualiview reviews, voorzien van Rich Snippets op jullie website, kan je de verzamelde reviews ook gebruiken om jouw organische zoekresultaten extra op te laten vallen.
Feedback Company stelt deze Rich Snippet (API) beschikbaar waarmee je webbouwer/webbeheerder deze eenvoudig in jouw website kan implementeren.
De voordelen hiervan zijn:

 • Extra opvallend – Een resultaat met sterren valt meer op dan een hoger geplaatste zonder sterren.
 • Geen kosten per klik – organische resultaten zijn kosteloos.
 • Stijging klikratio (Click Through Rate) tot wel 30% - dus meer bezoekers op je website

 

 

 

 

2.Sterren bij organische zoekresultaten van je bedrijfspagina bij Feedback Company

De reviewdata die je al met Qualiview hebt verzameld, worden automatisch doorgeplaatst op een bedrijfspagina van Feedback Company (Google Partner en één van de leidende reviewsites). Door gebruik te maken van de al verzamelde reviewdata betekend dat voor jullie en jullie cliënten geen extra moeite. 

Je bedrijfspagina op www.feedbackcompany.nl staat vrijwel altijd hoog in de organische zoekresultaten wanneer iemand zoekt op ervaringen of reviews. Hierdoor is jouw praktijk meteen goed vindbaar. Bij het zoekresultaat worden de Google Sterren getoond, waardoor deze pagina extra opvalt en bezoekers eerder op jouw bedrijfspagina terechtkomen. Op de bedrijfspagina staat informatie over je praktijk en staan jouw reviews. Bovendien bevat deze pagina een link naar jouw website. Cliënten weten je hierdoor snel te bereiken.

 

 

 

 

3.Sterren bij betaalde zoekresultaten (Google AdWords)

Wanneer je ook adverteert op Google AdWords, dan worden de Google Sterren met reviews ook geplaatst bij je advertenties. Deze sterren zorgen ervoor dat je advertentie extra opvalt. Dat zorgt ook weer voor een hogere Click Through Rate en dus meer bezoekers op je website. Samen met een verhoogd vertrouwen zorgt dit ervoor dat zij eerder voor jouw praktijk kiezen.
Bovendien waardeert Google daardoor je advertentie ook als meer relevant en wordt er een lagere cost per click berekend. Je bespaart dus direct op je advertentiekosten bij Google AdWords als je gebruik maakt van Google Sterren.

Let op: Door Google AdWords worden de reviews pas getoond en de Google Sterren toegevoegd vanaf 100 reviews in 12 maanden.

 

 

 

 

 

Wat levert het Google Sterren pakket je op

 1. Een betere vindbaarheid in Google.
 2. De online reviews helpen cliënten te kiezen voor je praktijk.
 3. Het online tonen van je reputatie en erkenning wekt vertrouwen.
 4. Door sterren in Google valt je website extra op. Hierdoor kan de klikratio met 30% stijgen. Daarmee verhoog je je instroom en  omzet.
 5. Je bedrijfspagina bij Feedback Company wordt hoog in de Google ranking getoond als iemand zoekt naar ervaringen over zorgorganisaties. Door de informatie over je praktijk en de link naar je website komen patiënten eenvoudig in contact met je praktijk.
 6. Google Sterren geeft je de mogelijkheid om eenvoudig de verzamelde reviews in te zetten als online marketingtool.
 7. Reviews worden steeds vaker gebruikt door consumenten om een keuze te maken. Zorg er voor dat je reviews goed en duidelijk zichtbaar zijn, dan zorgt dat ervoor dat consumenten eerder voor je kiezen.

 

Widgets

Qualiview en Feedback Company maken samen alles voor jou in orde. Je hoeft zelf (bijna) niets te doen. Je hebt de keuze uit drie formaten widgets die je (webbeheerder) heel eenvoudig op je website plaatst, bij voorkeur in de footer, door middel van een Javascript-code. Deze code krijg je van ons aangeleverd. Zo heb je altijd automatisch de laatste reviews op je website en worden deze vanzelf doorgeplaatst in de zoekopdrachten van Google. 

 

Widgets: basis, standaard (meest gekozen), standaard+ 


Investering Qualiview Google Sterren

Investering Qualiview Google Sterren

 

Eenmalige inrichtingsbijdrage 1-jarige overeenkomst *

€ 129,00

Aanbieding: eenmalige inrichtingsbijdrage 2-jarige overeenkomst *

   59,00

Qualiview Google Sterren (per praktijk-agb)

   16,00 per maand 

 

 

 

 

 

 

Genoemde prijzen zijn per maand en per praktijk, exclusief 21% BTW. Eventuele investering voor implementatie door de websitebeheerder van de praktijk zijn niet meegenomen.
* Eenmalige inrichtingskosten zijn van toepassing bij de eerste inrichting en bij eventuele wijzigingen/toevoegingen gedurende de overeenkomst

 

Profiteer nu van de introductie-aanbieding

Maak ook gebruik van het Google Sterren pakket. Voor slechts € 16 per maand verbeter je vindbaarheid en instroom in je praktijk. Meld je vóór 1 augustus 2020 aan en profiteer van € 70,00 voordeel op de eenmalige inrichtingskosten bij een tweejarige overeenkomst. Je betaalt dan slechts € 59,00 inrichtingskosten in plaats van € 129,00