Qualiview Feedback Zuil: meet direct klantervaring in je praktijk

{caption}

Qualiview Feedback Zuil

Wil je meer cliënten betrekken bij je klantervaringsonderzoek? Meer verbeterinzichten waarmee je gericht aan de slag kunt gaan? Ook van doelgroepen die je op dit moment nog niet bereikt met je PREM-vragenlijst. Maak dan gebruik van de nieuwe Qualiview Feedback Zuil. De veilige en gebruiksvriendelijke tabletzuil is in een paar minuten geplaatst en geactiveerd. Hiermee kunnen je cliënten direct en eenvoudig de PREM-vragenlijst invullen.


​Volledig geïntegreerde oplossing 
De Qualiview Feedback Zuil is een stevige en veilige tabletzuil uitgerust met een nieuwe Samsung Galaxy Tab A8 tablet. De tablet wordt gebruiksklaar opgeleverd met de Qualiview Direct applicatie.

Veilig en gebruiksvriendelijk 
De tablet is vergrendeld en de externe knoppen zijn afgesloten. Het is dus niet mogelijk om de tablet naast de PREM-vragenlijst voor andere doeleinden te gebruiken. Bovendien is de tablet in de robuuste zuil, die eventueel aan de vloer kan worden bevestigd, beschermd tegen schade, diefstal en vandalisme. Ook zijn de kabels netjes in de zuil weggewerkt.

Uitstekende prestaties
De Samsung Galaxy Tab A8 is gebruiksvriendelijk, beschikt over een goed leesbaar scherm, heeft een goede accu- en levensduur en is aantrekkelijk geprijsd. Dit maakt de Galaxy Tab A8 een zeer geschikt device om klantervaringsonderzoek binnen je praktijk uit te voeren.

Plug en play
In een paar eenvoudige stappen kun je de tabletzuil zelf plaatsen en activeren. Daarbij is de tablet is direct klaar voor gebruik en voorzien van alle benodigde software om klantervaringsonderzoek binnen je praktijk mee uit te voeren. Daarnaast dragen wij zorg voor het beheer en voorzien de tablet van alle benodigde beveiligings- en software-updates, zodra deze beschikbaar zijn. Ook ben je met de Qualiview Feedback Zuil verzekerd van de support en service die je van ons gewend bent.
 

Voordelen op een rij

De Qualiview Feedback Zuil heeft een groot aantal voordelen voor de dienstverlening van je praktijk, namelijk:

 • Verhoog de respons van je klantervaringsonderzoek door cliënten direct in je praktijk te bevragen;
 • Bereik een bredere doelgroep, motiveer cliënten persoonlijk om hun ervaring te delen;
 • Professionele en moderne uitstraling voor je praktijk;
 • Volledig geïntegreerde oplossing, geen omkijken naar beheer in de vorm van updates en beveiliging;
 • Geheel ontzorgd, maak gebruik van directe service en support door Qualizorg;
 • Diefstal- en vandalismebestendig;
 • Goede prijs-/kwaliteitverhouding.      
   

​Personaliseren van je feedback zuilKies voor een extra professionele uitstraling met een feedback zuil die is vormgegeven in de huisstijl van je praktijk. Zo bieden we nu ook een Qualiview Feedback Zuil met extra displayruimte waar plaats is voor bijvoorbeeld een praktijklogo en of communicatieboodschappen. 

 
Ben je geïnteresseerd in de gepersonaliseerde Qualiview Feedback Zuil? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via: verkoop@qualiview.nl. We denken graag mee in het ontwikkelen van een fraaie oplossing op maat. Informeer tevens naar de mogelijkheden bij afname van één of meerdere branded zuilen.

    

 


 

Qualiview Feedback Zuil is beschermd tegen het Coronavirus

Zeker in tijden van corona zijn we extra alert op hygiëne. Zo zijn het spatwaterdichte touchscreen en de buitenkant van de zuil gemakkelijk schoon te houden. Ga de verspreiding van bacteriën en virussen extra tegen en kies voor de Qualiview Feedback Zuil uitgerust met een ingebouwde desinfectie dispenser. De professionele dispenser met elleboogbeugel kan door cliënten gemakkelijk gebruikt worden. De dispenser is voorzien van 1000 ml hervulbaar reservoir en zit stevig vast met een apart gemonteerde beugel. Voor de meerprijs van € 99,- wordt de Qualiview Feedback Zuil met dispenser geleverd. Zo maak je het reinigen van handen, zowel voor als na het invullen van de PREM-vragenlijst, op praktische en fraaie wijze mogelijk . 
 


Doorontwikkeling

In de toekomst zullen er ook meer speciaal voor de Qualiview Feedback Zuil ontwikkelde vragenlijsten beschikbaar komen die je gaan helpen in het direct verzamelen van waardevolle feedback binnen je praktijkruimte. Zo ben je als praktijk in staat om je service nog verder te optimaliseren.  

Ervaringen

Lex Drop is fysiotherapeut en directeur bij Lijf & Visie en onlangs is zijn praktijk in Soest uitgerust met een Qualiview Feedback Zuil.
“Ik werd getriggerd door de mogelijkheid om met de zuil meer cliënten te betrekken bij het klantervaringsonderzoek. Ik denk dan bijvoorbeeld aan 65+ers maar eigenlijk verwacht ik dat iedereen het waardeert dat ze ter plaatse hun ervaringen direct kunnen delen." Lees de visie van Lex over de Qualiview Feedback Zuil.  
 ​   

Investering

Voor een all-in tarief van slechts 675 euro*(excl. btw) beschik je over de Qualiview Feedback Zuil. De zuil wordt inclusief tablet gebruiksklaar geleverd en is in een paar minuten geplaatst en geactiveerd in je praktijk. Voor een meerpijs van € 99,- ontvang je de Qualiview Feedback Zuil met een ingebouwde desinfectie dispenser. 

*inclusief: één jaar licentie- en servicekosten à 145 euro (excl. btw).

Heb je interesse in de Qualiview Feedback Zuil voor meerdere praktijklocaties? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via verkoop@qualiview.nl voor een maatwerkvoorstel.    Betalen in termijnen? Dat kan

   Investering bij betaling in 1 keer: 530 euro (excl. btw)
   Investering bij betaling in 2 termijn van 280 euro (excl. btw)
   Investering bij betaling in 3 termijn van 195 euro (excl. btw)

   Licentie- en servicekosten: 145 euro (excl. btw) per jaar.

   
 

 
 
 

Vul onderstaand formulier in

 

 
 
 

 

Contactpersoon

 
 

 •   
 •   
 •   

 •   
 •