Wij zijn Qualiview, trusted partner voor de toekomst

Realtime inzicht leidt tot betere zorg

Door op innovatieve wijze de individuele patiënt centraal te stellen, gebruiksvriendelijk te zijn voor iedere gebruiker, intelligent en continu data te verzamelen en de geanalyseerde informatie inzichtelijk te maken voor zorgaanbieder en patiënt.

Qualiview is het meest gebruiksvriendelijke en geavanceerde platform dat geautomatiseerd data verzamelt, waardoor online inzicht verkregen wordt in kwaliteitsindicatoren en procesverloop.

 • Ruim 9.500 zorgorganisaties gingen je voor;
 • Jaarlijks worden ruim 3.000.000 patiënten benaderd;
 • ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 en Zorginstituut Nederland geaccrediteerd;
 • Volledig geautomatiseerd dus minimale belasting voor jezelf als gebruiker;
 • Alle data blijft uw eigendom. Actief informatiebeveiligingbeleid en privacy borging;
 • Investeer in je praktijk en ervaar de opbrengsten! Al vanaf € 7,73 per maand.


 1. Optimaal gebruiksgemak

  Kwaliteitsindicatoren maken prestaties meetbaar. Qualiview combineert deze indicatoren met patiëntervaringen. De resultaten vind je in de online rapportagetool; ook ontvang je tweewekelijks een activiteitenmail en ieder kwartaal een managementrapportage.

  Meer over de terugkoppeling
 2. De patiënt centraal

  Qualiview streeft naar efficiënte en effectieve gezondheidszorg met als einddoel: een gezondere populatie, minder kosten en de beste kwaliteit van zorg. De patiënt staat centraal en heeft recht op keuze en toegang tot de beste zorg.

  Meer over Qualiview voor patiënten
 3. Het bedrijf achter Qualiview

  Qualizorg is gespecialiseerd in het verzamelen, beheren en inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg. Vanuit de gedachte dat de patiënt hierbij centraal moet staan, heeft Qualizorg het product Qualiview ontwikkeld.

  Meer over Qualizorg


Keuze informatie voor patiënten

Keuze informatie voor patiënten

Keuze informatie voor patiënten

Patiënten en patiëntorganisaties zoals NPCF willen kwaliteit van zorg, en daarmee de beste zorg voor de consument, inzichtelijk hebben. Net als zorgaanbieders, overheid en verzekeraars. Maar wat is de beste zorg? Wie bepaalt wat kwaliteit is? 

Om dit inzichtelijk te maken, verzamelt en beheert Qualizorg verschillende kwaliteitsindicatoren. Zo willen wij de kwaliteit van zorg inzichtelijk maken. Ten eerste voor de patiënt, zodat met de juiste informatie gekozen kan worden uit de beste zorg die beschikbaar is. En daarnaast voor iedereen die gebaat is bij onafhankelijke kwaliteitsinformatie. Transparantie geeft de patiënt keuze-informatie en realtime stuur- en verbeterinformatie zorgt voor effectievere en efficiëntere zorg.

Samen met zorgverleners en patiënten maken wij de zorg beter!

Meer voor patiënten

Zekerheden voor patiënten

 • Qualiview hanteert optimale bescherming van de privacy
 • Data wordt altijd volledig geanonimiseerd verzameld
 • Qualiview is ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd
 • Vragenlijst invullen kost slechts enkele minuten
 • Qualiview geeft patiënten keuze-informatie
 • Samen verbeteren we de zorg van morgen

Qualizorg als trusted partner

Qualizorg staat voor een klantgerichte, transparante en doelmatige gezondheidszorg.

Qualizorg is gespecialiseerd in het verzamelen, beheren en inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg. Dit gebeurt op een objectieve, informatieve, onafhankelijke en gebruiksvriendelijke manier. Qualizorg beheert databases (TTP), biedt geavanceerde maatwerkprojecten en is de partij achter de toonaangevende dataverzameling en analysetool Qualiview.

Qualizorg stelt de klant centraal door zorgkwaliteit inzichtelijk te maken en continu te benchmarken ten behoeve van objectieve en betrouwbare informatie. Met behulp van gebruiksvriendelijke en vooruitstrevende IT biedt Qualizorg inzicht aan zorgverlener, patiënt en andere maatschappelijk belanghebbenden. Zodoende bepaalt Qualizorg de standaard in haar markt.

Meer over Qualizorg