{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Winnaars boek: “Snel succes met ROM” bekend [GGZ]

20 januari 2020 Robert Kroesbergen

Eind 2019 lanceerden we in samenwerking met Mark Bench vijf interessante, leerzame webinars. In deze webinars leren psychotherapeuten en psychologen meer over ROM, veelgebruikte instrumenten of het interpreteren van uitkomsten.

Onder alle deelnemers in november en december 2019 hebben wij vier boeken 'Snel succes met ROM – een leidraad voor professionals in de GGZ' verloot.

 

Prijswinnaars
De prijswinnaars zijn: Gerbrand van Hout, Jolande Rozeboom, Annelies van Og en Kora Dijkshoorn. Van harte gefeliciteerd!

 

Jolande Rozeboom: “Ik ben heel blij met het boek. Ik vind het zinvol dat er zoveel in wordt uitgelegd over de diverse aspecten en mogelijkheden van het Rommen. Wat mij vooral aanspreekt is de uitleg over de verschillende meetinstrumenten, welke keuzes daarin te maken en hoe ik de resultaten zo goed mogelijk kan interpreteren en bespreken met cliënten. Dit heeft voor mij zeker meerwaarde in de wijze waarop ik gebruik maak van ROM. Nogmaals hartelijk bedankt.”

 

Gerbrand van Hout: “Wat een leuke verrassing. Ik heb het boek al doorgebladerd en het nodigt zeker uit om het te lezen. Het boek ligt nu als eerste boek op de stapel van boeken die ik nog wil lezen.”

 

Wil je ook kans maken op het boek 'Snel succes met ROM'?
In februari verloten we nog één exemplaar. Deelnemers aan de webinars in januari of februari 2020 maken automatisch kans.

Bekijk de agenda en schrijf je in >

 Volg ons op social media: