{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Wij stoppen binnenkort met de ondersteuning van Internet Explorer

10 november 2019 Robert Kroesbergen

Waarom horen wij je denken? Internet Explorer maakt gebruik van verouderde technologie waardoor veel beveiligingsfuncties niet worden ondersteund. De prestatie van Internet Explorer is ook nog eens minder goed dan die van andere populaire webbrowsers zoals Chrome en Firefox.

Microsoft, de maker van Internet Explorer, heeft aangekondigd dat er na Internet Explorer 11 geen nieuwe versie meer wordt uitgebracht. Ze brengen alleen nog veiligheidsupdates uit. Alle moderne browsers ondersteunen bijvoorbeeld de laatste HTML-standaard zoals de richtlijnen dat voorschrijven. Maar Microsoft heeft met Internet Explorer daarin een alternatieve aanpak aangehouden. 

Wij vinden het belangrijk dat Qualiview goed werkt. Maar wij vinden veiligheid nóg belangrijker en daarom dat je voor het werken met Qualiview gebruikmaakt van een webbrowser die veilig is en goed functioneert. Daarom hebben wij besloten om bij nieuwe ontwikkelingen en updates de ondersteuning van Internet Explorer voor onze producten en diensten uit te faseren.

Maak je gebruik van Internet Explorer als internetbrowser? Stap dan over naar een erkende en modern beveiligde browser, zoals Chrome, Firefox of Microsoft Edge.

 

Let op: dit betekent niet dat Qualiview niet meer functioneert als je Internet Explorer gebruikt, maar het kan wel voorkomen dat Qualiview niet meer optimaal werkt. Hierdoor kun je als gebruiker kleine en soms grotere verschillen zien en ervaren.
 

 Gerelateerde artikelen:

Pentest als waarborg dataveiligheid
 Volg ons op social media: