{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Webinar: ‘Praktische handvatten om te werken aan kwaliteit voor de VVT’

29 maart 2021

Hoe duid je goede kwaliteit van zorg? Dat is geen gemakkelijke vraag. Zijn je cliënten tevreden? Is het eten lekker? Hoe staat het met het werkgeluk van je medewerkers? Het zijn zaken die wat zeggen over de kwaliteit van zorg binnen je organisatie. Wellicht weet je dat vanaf 1 maart 2021 de meetperiode voor de PREM Wijkverpleging is gestart. Wil je hier praktisch mee aan de slag en ook zien hoe je naast de stem van de cliënt het hele spectrum van kwaliteit van zorg in kaart kunt brengen?

Schrijf je dan in voor de webinar ‘Praktische handvatten om te werken aan kwaliteit' op donderdag 15 april 2021 van 10:00 tot 11:00 uur. Na deze digitale kennissessie kun je concreet aan de slag met het werken aan kwaliteitsverbeteringen binnen je organisatie. 

Waarom is deze webinar voor mij relevant?

​​Ben je op zoek naar handvatten om op integrale wijze te werken aan kwaliteit van zorg binnen je organisatie? Wil je weten hoe je de output van de PREM Wijkverpleging vertaalt naar concrete verbeteringen? Tijdens de webinar op donderdag 15 april 2021 krijg je onder andere antwoord op deze vragen. Deze sessie is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met kwaliteitsbeleid binnen de verpleging, verzorging en thuiszorg.

Integrale blik op kwaliteit met Carings

Tijdens de webinar presenteren wij onder andere Carings. Onze integrale visie op kwaliteit van zorg.

Wil je weten hoe je met het kwaliteitsmodel (Carings) het hele spectrum van kwaliteit van zorg in kaart brengt? En hoe je aan de hand van een Plan-Do-Check-Act-cyclus je kwaliteit van zorg inzichtelijk maakt én verbetert? Meld je dan aan voor de webinar.

Het Carings-model uit vijf pijlers de allemaal iets zeggen over de kwaliteit van zorg. Namelijk: patiënten, zorgmedewerkers, zorgorganisaties, zorgdata en samenwerkingen. Deze pijlers kun je zien als verschillende knoppen waar je aan kunt draaien om de kwaliteit van zorg binnen je organisatie te verbeteren.

Tijdens de webinar laten we zien op welke manier je Carings kunt inzetten voor het kwaliteitsbeleid van jouw organisatie.

Programma

Tijdens de webinar komen onder andere de volgende thema's en vragen aan bod:

  • Wat is kwaliteit van zorg?
  • Hoe breng je het hele spectrum van kwaliteit van zorg in kaart?
  • Wat moet je meten?
  • Praktisch aan de slag met de PREM Wijkverpleging
  • Output van de PREM Wijkverpleging gebruiken om gericht verbeteringen aan te brengen
  • Hoe combineer je verschillende meetinstrumenten om daarmee correlaties in beeld te krijgen?

Sprekers

Tijdens de webinar geven Maarten de Bok (eigenaar van Bureau de Bok), Piet van Meijeren (CCO bij Qualizorg) en Elles Baak (IT Consultant bij Qualizorg) je praktische handvatten en praktijkvoorbeelden als het gaat om het vertalen van uitkomsten naar concrete kwaliteitsverbeteringen voor je organisatie. 

Inschrijven, reserveer je deelname voor de webinar.

Het uitvoeren van je klantervaringsonderzoek is bij ons in goede handen. Ben je benieuwd welke mogelijkheden wij voor jou als zorgorganisatie kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 0570 - 82 02 19 of mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).  

Lees meer over de PREM Wijkverpleging
Download het nieuwe Handboek PREM Wijkverpleging 2021 – 2023.
Meer lezen over Carings? Ga naar de website.

 

 Volg ons op social media: