{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

PREM Kindzorg op 1 juni 2021 officieel in gebruik genomen

16 september 2021 Ralf Kraaij

Vanaf 1 juni 2021 is de PREM Kindzorg officieel in gebruik genomen. De PREM Kindzorg is een initiatief van Branchevereniging Integrale KindZorg samenwerking met Stichting Kind en Ziekenhuis en is ontwikkeld voor een betere aansluiting op de kinderverpleegkundige zorg. 

Bij de ontwikkeling van het instrument is nauw samengewerkt met de stuurgroep Kwaliteitskader Wijkverpleging, gezinsvertegenwoordigers en andere beroepsorganisaties. Het doel bij deze samenwerking was om met minimale wijzigingen van de PREM Wijkverpleging een geschikte vragenlijst te ontwikkelen voor zorgorganisaties die kinderverpleegkundige thuiszorg leveren. De vragenlijst kan ook door verpleegkundig kinderdagverblijven en kinderzorghuizen gebruikt worden.

Zorgorganisaties die kinderverpleegkundige thuiszorg leveren moeten in de periode 1 mei tot en met 31 december 2021 een PREM-meting uitvoeren. De resultaten van deze meting moeten vervolgens in januari 2022 aangeleverd te worden bij de TTP Mediquest.

Zorgorganisaties die nog niet gestart zijn met het onderzoek raden wij aan op korte termijn te oriënteren om er zeker van te zijn dat het onderzoek afgerond is voor het einde van de meetperiode.
 

Wil je ook starten? Ik help je hier graag bij!
Wil je ook aan de slag met de PREM Kindzorg en ben je nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Of wil je meer weten over onze andere cliëntervaringsonderzoeken of medewerkerstevredenheidsonderzoeken (MTO) voor verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg? Ik kijk graag samen met jou wat het beste bij je organisatie past.

Neem gerust contact met me op via 06 15 532 465 of per e-mail via dvandijken@qualizorg.nl. 

Dennis van Dijken
Accountmanager

 Volg ons op social media: