Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

PREM Kindzorg op 1 juni 2021 officieel in gebruik genomen

16 september 2021 - Ralf Kraaij

Vanaf 1 juni 2021 is de PREM Kindzorg officieel in gebruik genomen. De PREM Kindzorg is een initiatief van Branchevereniging Integrale KindZorg samenwerking met Stichting Kind en Ziekenhuis en is ontwikkeld voor een betere aansluiting op de kinderverpleegkundige zorg.

Lees meer

SAFE-vragenlijst toegevoegd aan Qualiview Outcome Manager

15 september 2021 - Robert Kroesbergen

Aan de bibliotheek van Qualiview Outcome Manager is de vragenlijst Subtle Avoidance Frequency Examination (SAFE) toegevoegd. Deze SAFE-vragenlijst is bedoeld om de beoordeling van veiligheidszoekende gedragingen bij cliënten te vergemakkelijken.

Lees meer

Qualiview Outcome Manager behaalt CE-markering en voldoet aan nieuwe Europese regelgeving

2 augustus 2021 - Robert Kroesbergen

Qualizorg heeft op Qualiview Outcome Manager CE-markering behaald. Hiermee voldoet deze online tool, die voornamelijk wordt ingezet binnen de ggz, aan de nieuwe Europese regelgeving. Het behalen van de CE-markering en de aanmelding bij de toezichthoudende autoriteit betekent dat Qualiview Outcome Manager als medisch hulpmiddel is geregistreerd en voldoet aan de Europese veiligheids- en prestatie-eisen. Hiermee is de veiligheid van patiënten en cliënten geborgd.

Lees meer

Her-accreditatie ISO 27001 en NEN 7510 behaald

29 juni 2021 - Robert Kroesbergen

Qualizorg heeft de her-accreditering voor ISO 27001:2013 en NEN 7510:2017 weer behaald. Deze certificering bevestigt dat onze processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn en voldoen aan de internationale eisen voor informatiebeveiliging. Voor onze klanten is het van groot belang dat hun data te allen tijde goed beveiligd zijn, omdat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van hun klantgegevens. Bij ons heeft de veiligheid van deze data daarom de hoogste prioriteit.

Lees meer

Help de Werkgeversvereniging Fysiotherapie (WVF) mee bij het vormgeven van een nieuwe cao

13 april 2021

De afgelopen tijd heeft de WerkgeversVereniging Fysiotherapie (WVF) de eerste stappen gezet in de totstandkoming van een nieuwe cao. Voor het verkrijgen van dit inzicht hebben wij een deel van de Qualiview Bedrijfsvoeringstool kosteloos beschikbaar gesteld aan de WVF. Namens de werkgeversvereniging nodigen wij alle leden dan ook van harte uit om deel te nemen aan het onderzoek.

Lees meer

Webinar: ‘Praktische handvatten om te werken aan kwaliteit voor de VVT’

29 maart 2021

Wellicht weet je dat vanaf 1 maart 2021 de meetperiode voor de PREM Wijkverpleging is gestart. Wil je hier praktisch mee aan de slag en ook zien hoe je naast de stem van de cliënt het hele spectrum van kwaliteit van zorg in kaart kunt brengen? Schrijf je dan in voor de webinar ‘Praktische handvatten om te werken aan kwaliteit' op donderdag 15 april 2021 van 10:00 tot 11:00 uur.

Lees meer