Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

PREM 3.0 gaat 1 juli 2020 van start

24 juni 2020 - Hendrik ter Haar Romenij

Per 1 juli 2020 worden een aantal wijzigingen doorgevoerd in de PREM-vragenlijst voor de Paramedische zorg. De overgang naar PREM 3.0 heeft voor jou als praktijk geen grote consequenties. Lees evengoed de blog, zodat je weet wat er concreet gaat gebeuren.

Lees meer

Onderzoek huisartsen: middenoorontsteking en slijmoor bij kinderen

11 juni 2020 - Hendrik ter Haar Romenij

Qualizorg voert een onderzoek uit onder huisartsen over de zorg rondom middenoorontsteking en slijmoor bij kinderen. Het onderzoek maakt deel uit van het Zinnige Zorg-programma van Zorginstituut Nederland, wat gericht is op de zorg voor patiënten met oor- en gehoorklachten. We waarderen het zeer als huisartsen de vragenlijst willen invullen.

Lees meer

Fysiotherapie ZorgSaam nieuwsgierig naar inzichten met Qualiview Bedrijfsvoeringtool

27 mei 2020 - Hendrik ter Haar Romenij

Fysio & Manueel therapeut Rob Alferink is samen met Patrick ter Brugge praktijkhouder van Fysiotherapie ZorgSaam. “Patrick en ik doen veel op goed gevoel en de praktijk groeit. Maar of we het echt goed doen? En hoe wij het doen op het vlak van winstgevendheid ten opzichte van soortgelijke praktijken weet ik eigenlijk niet." Lees waarom, volgens Rob, de Bedrijfsvoeringtool daarbij kan helpen.

Lees meer

Vragenlijsten en interviews afnemen binnen de GGZ via videobellen. Onderzoek, ervaringen en tips.

7 mei 2020 - Robert Kroesbergen

Sinds het coronavirus zich in Nederland heeft verspreid en de overheid half maart 2020 opriep tot sociale isolatie, zijn GGZ-aanbieders massaal overgestapt naar remote mogelijkheden, zoals videobellen, om hun cliënten toch te kunnen blijven helpen. Idealiter bespreek je ook in deze omstandigheden de uitkomsten met cliënten, in het kader van Routine Outcome Monitoring (ROM). Maar hoe gaat dat? Wat zijn de ervaringen met meten via videobellen? Hoe kun je dat het beste aanpakken?

Lees meer

Tip 3 & 4: zo haal je meer uit Qualiview Outcome Manager [GGZ]

4 mei 2020 - Marthe Sleijser

Heb je het idee dat je nog niet alles uit Qualiview Outcome Manager haalt? Het versturen van een vragenlijst naar je cliënt is één. Maar welke functionaliteiten zitten er eigenlijk allemaal in dit nieuwe ROM-platform? Met de volgende twee praktische tips haal je meer uit Qualiview Outcome Manager.

Lees meer