Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Fysio Fitness Alkmaar positief over Qualiview Bedrijfsvoeringstool

21 september 2020 - Hendrik ter Haar Romenij

Peter Poppenk is eigenaar van Fysio fitness Alkmaar. Peter wil naast het verlenen van zo goed mogelijke zorg aan cliënten ook werken aan een gezond bedrijf. Volgens Peter kan de Qualiview Bedrijfsvoeringtool hem daar als ondernemer goed bij helpen. Lees zijn verhaal.

Lees meer

Qualivew Outcome Manager in beweging

17 september 2020

Wij brengen de Qualiview Outcome Manager steeds weer een stap verder zodat deze steeds beter kan ondersteunen in het individuele behandeltraject van de cliënt. De afgelopen tijd hebben we een aantal concrete verzoeken ontvangen voor aanpassingen en verbeteringen. Hier zijn wij mee aan de slag gegaan.

Lees meer

Tip 5 & 6: zo haal je meer uit Qualiview Outcome Manager [GGZ]

21 juli 2020

Heb je het idee dat je nog niet alles uit Qualiview Outcome Manager haalt? Het versturen van een vragenlijst naar je cliënt is één. Maar welke functionaliteiten zitten er eigenlijk allemaal in dit nieuwe ROM-platform? Met de volgende twee praktische tips haal je meer uit Qualiview Outcome Manager.

Lees meer

Vijf goede vragen over Feedback Informed Treatment (FIT)

21 juli 2020

In deze blog lees je 5 goede vragen Feedback Informed Treatment (FIT). Hiermee krijg je een goed beeld van de methode en krijg je concrete tips om zelf toe te passen. Suzan Oudejans van Mark Bench helpt zorgorganisaties bij het verbeteren van uitkomsten. Ze zijn expert in Routine Outcome Monitoring (ROM) in de GGZ en de verslavingszorg.

Lees meer

PREM 3.0 gaat 1 juli 2020 van start

24 juni 2020 - Hendrik ter Haar Romenij

Per 1 juli 2020 worden een aantal wijzigingen doorgevoerd in de PREM-vragenlijst voor de Paramedische zorg. De overgang naar PREM 3.0 heeft voor jou als praktijk geen grote consequenties. Lees evengoed de blog, zodat je weet wat er concreet gaat gebeuren.

Lees meer