Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

PREM Paramedische zorg gaat 1 januari 2022 van start

16 december 2021 - Bob Keijzer

Vanaf zaterdag 1 januari 2022 is de nieuwe vragenlijst PREM Paramedische zorg operationeel. Deze nieuwe vragenlijst vervangt je huidige PREM vragenlijsten voor podotherapie, ergotherapie en diëtetiek. De overgang naar PREM Paramedische zorg heeft voor jou als praktijk geen grote consequenties. Wij zorgen ervoor dat jij hier niets voor hoeft te doen. Toch adviseren wij je de onderstaande blog door te nemen zodat je weet wat er concreet gaat gebeuren.

Lees meer

Zorgverlener Award 2021 voor Huidtherapie uitgereikt

8 november 2021 - Robert Kroesbergen

Huid- en Oedeemtherapie Heerlen heeft de Qualiview Zorgverlener Award 2021 voor huidtherapie gekregen! Dit werd op zaterdag 6 november 2021 bekendgemaakt tijdens het congres van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie.

Lees meer

Kwaliteit van zorg een belangrijk speerpunt binnen Vitaal Thuiszorg

30 oktober 2021 - Robert Kroesbergen

Vitaal Thuiszorg is een organisatie die actief is op het gebied van thuiszorg in de vorm van wijkverpleging, hulp bij het huishouden en individuele begeleiding. De organisatie streeft ernaar om de best mogelijke zorg te bieden aan mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Renée Nijhoff houdt zich als Operationeel Manager bij Vitaal Thuiszorg bezig met het kwaliteitsbeleid.

Lees meer

Kanshebbers Qualiview Zorgverlener Award 2021 voor huidtherapie bekend

18 oktober 2021 - Robert Kroesbergen

De kanshebbers op de Qualiview Zorgverlener Award 2021 voor huidtherapie zijn bekend. Dit jaar maken Huidtherapie Doorn uit Doorn, Huid en Oedeemtherapie Heerlen uit Heerlen en Proderma Huidtherapie uit Eindhoven kans op de award. Op zaterdag 6 november 2021 wordt tijdens het NVH congres de winnaar bekend gemaakt.

Lees meer

Koppeling tussen ZorgkaartNederland en Qualiview

23 september 2021 - Ralf Kraaij

Met onze koppeling tussen ZorgkaartNederland en Qualiview is het mogelijk dat we de resultaten die je praktijk met Qualiview verzamelt automatisch op ZorgkaartNederland te plaatsen. Natuurlijk doen we dat kosteloos en alleen wanneer jij hiervoor toestemming geeft.

Lees meer

PREM Kindzorg op 1 juni 2021 officieel in gebruik genomen

16 september 2021 - Ralf Kraaij

Vanaf 1 juni 2021 is de PREM Kindzorg officieel in gebruik genomen. De PREM Kindzorg is een initiatief van Branchevereniging Integrale KindZorg samenwerking met Stichting Kind en Ziekenhuis en is ontwikkeld voor een betere aansluiting op de kinderverpleegkundige zorg.

Lees meer