{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Doe ook mee aan de Nationale ZorgQuiz: verkiezingen 2021

12 februari 2021 Robert Kroesbergen

Zoals je waarschijnlijk weet vinden op woensdag 17 maart 2021 de Tweede Kamerverkiezingen plaats. De zorg staat sinds de uitbraak van het coronavirus in het middelpunt van de belangstelling. Zo zijn er grote uitdagingen voor de toekomst en daarmee is de zorg een van dé thema’s van de aankomende verkiezingen!

Om je kennis te testen én je mening te peilen over de verschillende standpunten van politieke partijen op het gebied van zorg heeft AcademieNieuwezorg in samenwerking met Qualizorg een online kennisquiz ontwikkeld. Doe je mee?
 

Ja ik doe mee > 

 

Hoe gaat de online kennisquiz in zijn werk 

De kennisquiz start in de week van 15 februari 2021. In drie aaneengesloten weken krijg je twee keer per week een korte vragenlijst toegestuurd.

In deze vragenlijst test je jouw kennis over de standpunten van deelnemende politieke partijen over het thema zorg. Je geeft aan welke standpunten van welke politieke partij zijn. Daarnaast geef je aan in welke mate je het met deze standpunten eens bent.

Om punten te scoren is niet alleen het kiezen van het juiste antwoord belangrijk, maar ook de snelheid waarmee wordt gekozen. Elke week ontvang je een update met de tussenstand. Aan het einde van de quiz worden de winnaars bekend gemaakt.

De uitkomst van de peiling wordt anoniem verwerkt en de uitkomst digitaal aangeboden aan de woordvoerders zorg van de Tweede Kamer.

 

Win een dag zeilen met collega's!

De drie beste scorende deelnemers winnen een voucher om met collega’s een dag te zeilen op een X-Yacht X-43 in de prachtige Zeeuwse Delta.

 

Schrijf je in 

Ben je als professional actief in de zorg? Schrijf je dan voor 15 februari 2021 in en doe gratis mee aan de Nationale ZorgQuiz: verkiezingen 2021.

De eerste 100 inschrijvingen ontvangen bovendien een exemplaar van het nieuwe boek ‘Het Veranderend Zorglandschap’ van Loek Winter en Joep van der Velden.


Ja ik doe mee > 

 

 Volg ons op social media: