{caption}

Qualiview Medewerkers App

 

De leukste manier om met patiëntenfeedback bezig te zijn!

Qualiview Medewerkers App

Stel je eens voor dat je hele team enthousiast en betrokken met patiëntervaringsonderzoek aan de slag gaat. Dat zij inzicht hebben in de waardering van hun eigen patiënten en zo op een leuke manier worden gemotiveerd om je dienstverlening te optimaliseren. De Qualiview Medewerkers App maakt het mogelijk! 

Waarom gebruik maken van de Qualiview Medewerkers App?

Met de Qualiview Medewerkers App voor paramedische organisaties heeft iedere medewerker de persoonlijke resultaten in zijn broekzak. Zo gaat het patiëntervaringsonderzoek echt leven binnen het team. En betrokken medewerkers zorgen voor meer activiteiten, meer respons en meer aandacht voor klantbeleving en je dienstverlening. De app motiveert iedereen om het nog beter te doen. Zo haal je het meeste uit Qualiview!

Investeer in de optimalisatie van uw dienstverlening

Met de Qualiview Medewerkers App geeft je je medewerkers toegang tot hun persoonlijke resultaten. Wij geven alle extra features van de app er gratis bij: bekijk tips en complimenten van eigen patiënten, stel doelen en houd de voortgang bij, ontvang tips op maat, deel resultaten via social media en bekijk in het klassement de score ten opzichte van collega’s.

Welke voordelen biedt de Qualiview Medewerkers App?

  • Iedere medewerker heeft direct inzicht in de feedback van de eigen patiënt
  • Motivatie om klantgericht bezig te zijn voor een optimale klantervaring
  • Persoonlijke tips en complimenten van patiënten zijn direct in te zetten voor een betere dienstverlening
  • Laat op een leuke manier patiëntervaringsonderzoek onder collega’s leven. Dit draagt bij aan het uitsturen van enquêtes en het krijgen van een hoger en beter respons! 
  • Dagelijks een nieuwe Tip van de Dag
  • Bekijk voortgang in overzichtelijke trendgrafieken
  • Stimuleert om persoonlijke doelen te stellen en geeft informatie over de voortgang
  • Deel resultaten via social media en houd elkaar op de hoogte van waarderingen en scores
  • Stimuleer en leer van elkaar door prestaties te vergelijken en kennis te delen

 

Bekijk alle voordelen van de Qualiview Medewerkers App in de video!

 

 


 

Start direct!

Meld je aan. Je start dan al voor slechts € 1,00 per medewerker per maand. Zo werk je aan een optimale dienstverlening en beleving van je patiënt. 

 

 

Aanmelden

De Qualiview Medewerkers App is beschikbaar voor paramedische organisaties. Je vraagt de App eenvoudig aan met het aanmeldingsformulier. De praktijkeigenaar vult de gegevens in, daarna gaan wij voor je aan de slag! De deelnemende medewerkers ontvangen binnen enkele werkdagen persoonlijk per e-mail de gegevens voor het activeren en gebruiken van de app. 

Hoe download ik de Qualiview Medewerkers App? 

De app is gratis te downloaden in iTunes (iOS) of de PlayStore (Android). Iedere medewerker koppelt het account eenvoudig aan de app met de door ons toegestuurde activatielink, zodat iedereen op zijn telefoon alleen de eigen reviews ziet. Na koppeling van het account krijg je direct inzicht in de feedback en waarding van je patiënten. Zo word je dagelijks gemotiveerd om klantgericht aan de slag te gaan.   

 

 

   

 

Bestel de Qualiview Medewerkers App

Meld je nu aan

  

 

> Bekijk de Voorwaarden

> Bekijk de Veelgestelde vragen