Saskia Ensing podotherapie Ensing:

"Voor Qualiview deed ik alles handmatig. Nu bespaar ik zoveel tijd met Qualiview. Dit kan ik nu besteden aan behandelingen, waardoor ik nog klantgerichter kan zijn.”

Ensing Podotherapie is gevestigd in het Paramedisch Centrum – West in Helmond. Binnen het centrum wordt er nauw samengewerkt met de fysiotherapeuten, huidtherapeuten, diëtist, oefentherapie, pedicures en logopedist. Ensing is gespecialiseerd in het achterhalen van de oorzaak van de klachten die cliënten ondervinden tijdens het staan, lopen, wandelen of sporten. De behandelingen zijn gericht op een snel en vooral langdurig herstel. Bij Ensing staat de patiënt centraal.

Saskia Ensing: “Collega’s van andere disciplines waren verrast dat geautomatiseerd patiëntervaringsonderzoek - gekoppeld aan het EPD - nog niet bestond voor podotherapie. Nu ik Qualiview gebruik ben ik blij dat ik niet meer handmatig hoef te verzamelen, verwerken en analyseren. Dit bespaart nu zoveel tijd. Het uitsturen met Intramed werkt eenvoudig. Een dossier kun je afsluiten en eenvoudig heropenen. Het is geen moeite en ik krijg er inzicht in de kwaliteit van mijn zorg voor terug.

Mijn patiënten krijgen nu op een professionele manier een online vragenlijst. De resultaten kunnen op ieder moment bekeken worden in de rapportagetool van Qualiview. Voorheen duurde het  lang voordat ik de voortgang van mijn verbeteringen kon inzien. Nu heb ik op ieder gewenst moment inzichtelijk hoe mijn patiënten de zorg ervaren en wat er beter kan.

Qualiview is overzichtelijk en vergelijkingen zijn eenvoudig te maken. Ik stuur voornamelijk op de NPS (Net Promoter Score). Bij een hoge NPS weet ik zeker dat patiënten anderen adviseren om naar mij te komen. Hierdoor krijg ik een hogere instroom van patiënten.   

Verbeterpunten die voortvloeien uit de resultaten van Qualiview gebruik ik voor Individuele Professionele Ontwikkeling fase 1(IPO). Daarnaast krijgen podotherapeuten voor het meten van klantervaringen ook punten via het kwaliteitsregister. Ook neem ik de resultaten van Qualiview over in mijn kwaliteitsjaarverslag. Dit kan heel eenvoudig uit Qualiview gehaald worden. Ik bespaar hier nu zoveel tijd mee!

Ik vind het belangrijk dat er meer transparantie in de zorg komt. Met Qualiview creëer je dat. En ik kan er nu echt wat mee voor mijn kwaliteit en marketing. Ik zou het collega’s aanbevelen om allemaal met Qualiview te gaan werken, zodat we goed kunnen benchmarken en samen aan een betere en transparante zorg werken. De cliënt staat altijd centraal!

 

​Net als Saskia ook eenvoudig klantervaringen inzichtelijk maken?

Meld je direct aan!